Danijela Jovetić

KAKO JE SVE POČELO

    Ja sam Danijela Jovetić, rođena sam u Beogradu i još kao mala devojčica obožavala sam kosu i njeno ulepšavanje.

Već sa 15 godina, shvatila sam da su ljubav i strast prema ovom poslu sve jači i da je to moj životni poziv.

U želji da se usavršavam i napredujem, pored školskih obaveza uporedo sam kao zaposlena u frizerskom salonu sticala razna znanja i iskustva. 

TIM DANIJELE JOVETIĆ

Od ​2014. godine​, ​Extension Studio​ postaje bogatiji za vrsne stručnjake svog posla, koje nisu poznavale tehnike nadogradnje, Uz predanost i rad,nase devojke se iz dana u dan trude da realizuju svaku vasu zelju. Tim se konstantno siri i uvek se trudim da prepoznam mlade i inovativne kolege koje su uz usavrsavanja i spremni da se pridruze nasem timu za nove klijente sirom Evrope.

STUDIO EXTENSION

StudioExtension ​je salon za dame koje su navikle da dobijaju uslugu najvišeg kvaliteta. Radimo sa najkvalitetnijom Ruskom kosom Lux i Premium standarda i sa Brazilskom kosom. Materijal za aplikaciju deo je naseg Extension Pro brenda i predstavlja inovaciju i najbolji kvalitet koji je dostupan. Tim strucnjaka pazljivo odabran ima zadatak da sa Vama dodje do zeljenog izgleda kose,da pravi savet,odgovori na sva Vasa pitanja. Budite najbolja verzija sebe!

NAŠE VREDNOSTI

Inovacija,predanost,kvalitet i profesionalnost jedne su od osnovnih vrednosti za koje se zalazemo ispred Extension Pro koncept brenda! Nas cilj je da postavimo jedinstvene standarde naseg posla u kojem ce nove ideje i unapredjenje posla biti konstantno. Ja sam Danijela Jovetic i dobrodosli u moj Extension svet.

Kneza Višeslava 138

11000 Beograd, Srbija

Tel:

+381 61 2711 536

+381 11 4040 267

  • Facebook
  • Instagram
POŠALJITE NAM PORUKU
Pratite nas na društvenim mrežama