unnamed4.jpg

ŠPANSKA TEHNOLOGIJA

Španska metoda je jedinstvena tehnika po kojoj se izdvajamo na tržištu. Sa ovom metodom mozete biti potpuno bezbedni jer na nju ne uticu morska voda, toplota,samponi i pakovanja. Minimalni spojevi- hladne nano kapsule omogućavaju besprekoran prirodan izgled vaše kose. 

unnamed3.jpg

MIKRORINGOVI

Mikroring - metoda koja je pogodna za sve tipove kose. Kačenje ekstenzija mikroringovima podrazumeva pojedinačno nanošenje pramenova ekstenzija na kosu pomoću malih metalnih prstenova koje se pričvršćuju posebnim alatom. 

Screenshot%202020-10-03_16-14-38-937_edi

TAPE EXTENSION

Tape in metoda je najbrža i najednostavnija metoda stavljanja ekstenzija na kosu. Sastoji se od trakica koje se lepe za koren kose. Ova metoda ne zahteva pletenje, hemikalije ili neuredno i bolno uklanjanje. Ekstenzije se mogu ponovo koristiti do 3 puta.

fbf5e295-3d50-4aac-89fe-2e8380cc6de9.JPG

ITALIJANSKA TEHNOLOGIJA

Keratin - vruća nadogradnja. Većina žena preferira keratin metodu jer ekstenzije imaju prirodan pad i fleksibilnost od 360 stepeni. Keratin se nanosi pomoću grejnog elementa koji bezbedno topi kristale na kosu.  

O NAŠIM

NADOGRADNJAMA

Naš studio nabavlja kosu i samostalno je tretiramo i obrađujemo prema poslednjim hair care standardima.

Posebno je peremo, klasiramo, farbamo, sve pre same aplikacije. Naš salon dobija potpuno prirodnu kosu sečenu u repu.

Nakon toga je obrađujemo - pravimo novu boju i, zajedno sa Vama, biramo teksturu i apliciramo je kako bismo je što bolje uklopili sa vašom kosom! Uveravamo vas da je naša kosa najbolja na tržištu.

Naše klijentkinje koje se iznova vraćaju u salon i preporučuju naše usluge upravo su dokaz za to!


Kvalitet usluge, profesionalnost i posvećenost klijentkinjama je upravo ono što nas izdvaja od drugih hair care salona u regionu!

Nadogradnja%20kose%20_edited.jpg