ŠPANSKA TEHNOLOGIJA

Španska metoda je jedinstvena tehnika po kojoj se izdvajamo na tržištu. Sa ovom metodom mozete biti potpuno bezbedni jer na nju ne uticu morska voda, toplota,samponi i pakovanja. Minimalni spojevi- hladne nano kapsule omogućavaju besprekoran prirodan izgled vaše kose. 

MIKRORINGOVI

Mikroring - metoda koja je pogodna za sve tipove kose. Kačenje ekstenzija mikroringovima podrazumeva pojedinačno nanošenje pramenova ekstenzija na kosu pomoću malih metalnih prstenova koje se pričvršćuju posebnim alatom. 

TAPE EXTENSION

Tape in metoda je najbrža i najednostavnija metoda stavljanja ekstenzija na kosu. Sastoji se od trakica koje se lepe za koren kose. Ova metoda ne zahteva pletenje, hemikalije ili neuredno i bolno uklanjanje. Ekstenzije se mogu ponovo koristiti do 3 puta.

ITALIJANSKA TEHNOLOGIJA

Keratin - vruća nadogradnja. Većina žena preferira keratin metodu jer ekstenzije imaju prirodan pad i fleksibilnost od 360 stepeni. Keratin se nanosi pomoću grejnog elementa koji bezbedno topi kristale na kosu.  

O NAŠIM

NADOGRADNJAMA

Naš studio nabavlja kosu i samostalno je tretiramo i obrađujemo prema poslednjim hair care standardima.

Posebno je peremo, klasiramo, farbamo, sve pre same aplikacije. Naš salon dobija potpuno prirodnu kosu sečenu u repu.

Nakon toga je obrađujemo - pravimo novu boju i, zajedno sa Vama, biramo teksturu i apliciramo je kako bismo je što bolje uklopili sa vašom kosom! Uveravamo vas da je naša kosa najbolja na tržištu.

Naše klijentkinje koje se iznova vraćaju u salon i preporučuju naše usluge upravo su dokaz za to!


Kvalitet usluge, profesionalnost i posvećenost klijentkinjama je upravo ono što nas izdvaja od drugih hair care salona u regionu!

KERATIN EXTENSION

1.

Keratin Extension ​metoda je formula nadogradnje kose koja je najzastupljenija na tržištu.

2.

Preporučljiva za guste i oštre kose, ​KE ​metoda obuhvata postavljanja kose keratinskim pločicama.

3.

Kosa mora biti dovoljno gusta da bi podnela težinu keratinske nadogradnje. 

4.

Flat tip spojevi se apliciraju pomoću grejnog konektora čija temperatura do ​180c ​ne prelazi onu koja se svakodnevno koristi za uvijanje i ispravljanje kose. 

5.

Konektor se zadržava na samom spoju ​2-3 sekunde​, tako da zaista ne može da dođe do bilo kakvog oštećenja kose. 

6.

Ova metoda uopšte nije agresivna i odlična je za klijentkinje koje ne posećuju salone redovno i radije se samostalno staraju o svojoj kosi. 

7.

Kapsule se sastoje od najkvalitetnijeg italijanskog keratina, a keratin je sastavni protein ljudske dlake, što ga čini potpuno bezbednim.

Kneza Višeslava 138

11000 Beograd, Srbija

Tel:

+381 61 2711 536

+381 11 4040 267

POŠALJITE NAM PORUKU
  • Studio Hare Care Extension
  • Studio Hair Care Extension