Nadogradnja kose keratinom.jpg

KERATIN Extension

NAJBRŽA METODA DOSTIZANJA ŽELJENE DUŽINE

Nadogradnja Tape in metodom daje Vam volumen u svim sekcijama glave i predstavlja najbržu metodu dostizanja željene dužine.

Zakaži termin
Nadogradnja kose keratinom

KERATIN EXTENSION

Keratin nadogradnja (italijanska tehnolo

Kapsule sa kojima radimo pri ovoj metodi postaju prozirne i nevidljive, tako da se Vaša prirodna kosa gotovo ne može razaznati od nadograđene. Vremenom, kapsulice slabe, što i omogućava bezbedno uklanjanje i preporučujemo da to radi strucno lice.

Vrlo je bitno iskustvo​ frizera ​koji brine o vašem izgledu. Sa dobrim rasporedom i pravilnom selekcijom, preporučujemo korekciju ​od 3 do 5 meseci​. U skladu sa vašom kosom određujemo veličinu kapsule i ekstenzije prilagođavamo svakoj frizuri, čak i visokom repu.

Ne preporučujemo korišćenje šampona koji sadrže sulfat, paraben, silikon i ulje zbog toga što kapsule mogu da popuste i izgube svoju snagu i prouzrokuju osipanje kose. Isto tako, ukoliko se koriste preparati na bazi ulja ili silikona, može doći do toga da masnoća uđe u samu mini kapsulu i da jednostavno pramen sklizne.

● Vreme apliciranja​ - 3-5h;

● Korekcija​ - ​Na 4-6 meseci​ od aplikacije;

● Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose.

1.

Keratin Extension ​metoda je formula nadogradnje kose koja je najzastupljenija na tržištu.

2.

Preporučljiva za guste i oštre kose, ​KE ​metoda obuhvata postavljanja kose keratinskim pločicama.

3.

Kosa mora biti dovoljno gusta da bi podnela težinu keratinske nadogradnje. 

4.

Flat tip spojevi se apliciraju pomoću grejnog konektora čija temperatura do ​180c ​ne prelazi onu koja se svakodnevno koristi za uvijanje i ispravljanje kose. 

5.

Konektor se zadržava na samom spoju ​2-3 sekunde​, tako da zaista ne može da dođe do bilo kakvog oštećenja kose. 

6.

Ova metoda uopšte nije agresivna i odlična je za klijentkinje koje ne posećuju salone redovno i radije se samostalno staraju o svojoj kosi. 

7.

Kapsule se sastoje od najkvalitetnijeg italijanskog keratina, a keratin je sastavni protein ljudske dlake, što ga čini potpuno bezbednim.