Nadogradnja kose Beograd, Ivana Batakovi

Ice Extension

NAŠA ČUVENA HLADNA METODA NADOGRADNJE

Najdiskretnija tehnika nadogradnje kose koja Vam omogućava komfor nošenja različitih frizura. Njena nano kapsula je mala i jaka i odoleva svim temperaturnim promenama.

Ice Extension Nadogradnja kose.jpg

Ice Extension by Danijela Jovetić 

Ice

Extension

Predstavljamo Vam našu hladnu metodu nadogradnje kose sa NANO kapsulom koja se razlikuje od svega sto ste mogli videti do sada.

Put ove metode vodio nas je godina rada,putovanja i istrazivanja svih tipova kose.

 

Kod odabira idealne metode pre svega vodimo se time da tehnologija koju koristimo

ne šteti vašoj prirodnoj kosi. Obilazeći različite kontinente i učeći o kvalitetu kose pronašla sam ovu hladnu metodu u Rusiji.

Učeći o njoj naišla sam način kako da je učinim savršenom i dam svoj pečat i

nazovem je svojom metodom.Osim što smo je prvi doveli na Balkan sa ponosom mogu da kažem da je mi u Studio Extension-u i na Akademiji primenjujemo i predajemo najpravilnije.

Hladna Metoda

Ice

Extension

Ova tehnološki najsavremenija metoda već godinama izbor je broj jedan naših klijenata. Omogućava izradu malih ali čvrstih hladnih kapsula otpornih na termičko, hemijskih i mehanickih uticaja.

Kapsule su otporne na ulja i masnoće tako da Vam u kućnim uslovima omogućavaju korišćenje uobičajenih proizvoda za negu.

Naša preporuka su proizvodi Extension Pro brenda koji su usavršeni za

nadogradnje.

Nevidljiva nadogradnja

Ice

Extension

Za ovu kao i za sve ostale metode nadogradnje koje ste radili kod nas imate mogućnost korekcije.

Koristeći Extension Pro, najkvalitetniju kosu na tržištu, sa pravilnim održavanjem na

korekcijama kosu iznova vraćate sa istim efektom kao prvog puta. To je jedan od glavnih principa našeg poslovanja uvek se trudimo da ulaganje vašeg vremena i novca kod nas bude vaša najpametnija investicija.

d6d941b5-1647-4f9c-ba3f-d7cefea5fded.JPG
ivana.jpg.jpg
c2277d72-6e35-4c77-908b-28c731a491b8.JPG

Primenjiva je i na razređene i kratke frizure. Kao ​jedini salon u Srbiji ​koji nudi ovakav kvalitet i profesionalnost, preporučujemo vam ​Ice Extension ​koji garantuje komfor i udobnost u svakoj prilici. Nema nelagodnosti prilikom spavanja ili postavljanja ekstenzija.

Na kraju, treba napomenuti da na ovaj tretman ne utiču visoke temperature, morska voda, masna koža glave, pa čak ni učestalo bojenje i izbeljivanje kose.

● Vreme apliciranja​ - 4-5h;

● Korekcija​ - ​Na 3-4 meseca od aplikacije;

● Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose.